· 

I love it...

Hallo subje,

 

Een kleine tien jaar geleden ben ik getrouwd. Zeven jaar later zetten we onze eerste schreden in de BDSM-wereld. En wat een verrijking. Het is de combinatie die ons leven spannend houdt. De scheidslijn is flinterdun. Het is moeilijk te zeggen wanneer ik sub ben van…of zijn vrouw. But I love it.

 

Soms maken we duidelijke afspraken. Daar hoeven we niet voor te gaan zitten, maar voelen elkaar feilloos aan. We kunnen dan nog een grandioze avond hebben vol met seksuele uitspattingen, maar dan echt als man en vrouw. Ook heerlijk. Niets mis mee. De keer erop hoor ik bij binnenkomst al aan zijn stem ‘hoe laat het is’ en ben ik vanaf dat moment zijn sub. Los van een stopwoord, kan en mag ik altijd aangeven dat ik bijvoorbeeld even te veel aan mijn hoofd heb om de omschakeling te maken naar sub-zijn.

 

Op vakantie komen we allebei tot rust en zijn de mogelijkheden veel uitgebreider. Denk bijvoorbeeld aan het uit eten gaan zonder ondergoed en met een plug in tot aan het dragen van een collar. We trekken dan soms echt alles uit de kast om volop te genieten van elkaar. Het ligt altijd een beetje naar welk land we gaan. Soms neem ik van alles mee, de andere keer kopen we ter plekke speeltjes. Daarbij is het superleuk om te kijken wat er allemaal in de directe omgeving te vinden is om mee te spelen. Ik zeg altijd gebruik je fantasie.

 

Tijdens vakanties vind ik het heerlijk om de rol van sub-zijn op mij te nemen. Daarnaast heb ik ook genoeg tijd om gewoon ‘zijn vrouw’ te zijn. Want ik heb gemerkt dat een BDSM-relatie heel intens is en ik echt tijd heb om bij te komen. Ik ben altijd nieuwsgierig hoe andere stellen dat doen. Is het mogelijk om 24-uur en dan zeven dagen in de week een sub te zijn? Wordt het dan niet meer jezelf  totaal wegcijferen in plaats van sub-zijn? En zijn er mensen die dat echt willen?

 

Dit jaar gaan we voor het eerst met vrienden op vakantie. Een enkeling van hen weet dat ik sub ben. Het wordt een heel nieuwe uitdaging om er een draai aan te geven omdat je natuurlijk veel meer tijd met anderen doorbrengt. Ik zou nooit meer zonder kunnen. De afwisseling, de spanning, niet weten wat er gaat gebeuren, maakt dat ik een heerlijk leven heb. We blijven samen ontdekken en experimenteren. Ik hoop stiekem dat we nog een keer een Dom tegenkomen die mee wil spelen. Die in de les gaat bij mijn man en op mij mag oefenen. Van spanking tot aan bondage en vul de rest zelf maar in... Alleen als het op seks (neuken) aankomt, wil ik dat alleen met mijn man (Dom) doen. Dat is iets tussen ons. Een subje erbij? Ook prima. Laat de vakantie beginnen. Ik ben er helemaal klaar voor.

 

xxx

 

subje