· 

Date met een meesteres...

Hallo Subje,

 

Met enige regelmaat lees ik brieven van mannen die op zoek zijn naar een meesteres. Ik word er altijd een beetje verdrietig van, want ook ik ben bekend met dat gevoel. Vanaf mijn puberteit voelde ik me aangetrokken door de geheimzinnige wereld van meesteressen, gehuld in hoge hakken en nylonkousen, lak of leer. Soms was er iets van op tv en dat zoog ik op, fantaseren en hopen. Hopen om een vriendin te krijgen die deze rol kon vervullen, maar ja, tel uit je kansen......

 

Veel later had ik een baan en een rijbewijs, maar woonde ik nog thuis. In een huis-aan-huis blad werd geadverteerd door een paar bordelen, maar tevens ook 2 verschillende SM-locaties.Ik heb uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en heb beide locaties bezocht. Later zelfs nog een fetish-party bij een van de locaties bezocht.Zonder in detail te treden, zijn het ervaringen geweest die in mijn geheugen gegrift staan.Ik richt mij tot jullie, heren......stop met hopen, stop met fantaseren. Bel gewoon met een commerciële meesteres of SM-huis. Maak die afspraak! Er gebeurt echt niets dat jullie niet willen en de dames hebben een enorme veranwoordelijkheid voor jullie gevoel van geborgenheid.De dames leven zich in naar de rol die jij wilt dat ze spelen, weinig is deze dames te gek n veiligheid staat altijd bovenaan.Is zo'n bezoek duur? Zeker weten. Maar spijt zullen jullie er nooit van krijgen.

 

Speelt SM nog een belangrijke rol in mijn leven, vragen jullie? Dat doet het zeker.Nu heb ik het grote geluk dat mijn vrouw de rol van meesteres wilt spelen.Daarmee is in een grote behoefte voorzien.

 

Groet,

 

M.