· 

Likken en slikken...

De zon gaat onder, maar echt koeler wordt het er niet op. De zinderende hitte is weg en de wind maakt het aangenaam. Ik hou van de zomer. Het strand is bijna verlaten. Ik spreid mijn handdoek uit en neem plaats.

 

Ik lig op mijn buik met mijn benen een stukje uit elkaar. Mijn hoofd opzij en mijn ogen zijn dicht. Dan voel ik zijn aanwezigheid en gaat er een rilling door mij heen. Ik hou mijn ogen gesloten en voel hoe een hand in mijn broekje glijdt en mijn gaatjes inspecteert. Zijn vingers gaan rond en diep. Even lijkt het erop of ze in het niets verdwijnen, maar algauw merk ik hoe ze opnieuw naar binnen dringen en anaal een plug aanbrengen. Dan hoor ik de stem van mijn Meester die zegt dat ik moet opstaan en met hem naar de zee moet lopen. Mijn spullen gaan mee. We wandelen een stukje langs de kustlijn totdat er niemand meer zit.

 

We staan stil. En weer spreid ik mijn kleedje uit. Ik ga er met handen en voeten op zitten. Mijn billen omhoog. Net als een hondje. Meester start een spanking. Zijn handen kletsen op mijn billen. Het lijkt eindeloos te duren. Dan mag ik op mijn knieën voor hem zitten. Mijn billen schuren in het zand. Gewillig open ik mijn mond en voel hoe Meester al snel stotend in mijn keel klaar komt. Veel te snel voor zijn doen. Ik slik en lik zodat ik zeker weet dat er niets van zijn zaad verloren gaat.

Meester inspecteert mijn plug, plaatst tepelklemmen en doet een collar en riem om. We gaan richting de zee. Ik kruip achter hem aan. De schelpjes doen pijn aan mijn knieën, maar ik kruip stug door. Als we langs een strandwachterspost komen, stoppen we. Ik mag met mijn gezicht tegen de trap staan. Meester maakt mijn polsen boven mijn hoofd vast aan de spijlen van de trap. Benen gespreid en kont omhoog. De klemmen drukken tegen de traptredes waardoor mijn tepels in opstand komen.Ik loop zover mogelijk naar achteren en voel hoe de riem van Meester op mijn rug en billen neerkomt. Dan maakt Meester mij los en mag ik mij omdraaien. En weer voel ik zijn riem. Dit keer over mijn tepels, buik en kutje gaan. Ik moet weer keren en Meester trekt de plug eruit en dringt anaal naar binnen. Na een paar flinke stoten maakt hij mij los en kniel ik opnieuw voor hem neer. Ik probeer niet te gretig te zuigen, maar Meester de tijd te geven om het op te bouwen. Ik speel lang en lik daar waar ik kan. Dan voel ik opnieuw een explosie.

 

 

Ik zit weer op mijn knieën voor hem en kus zijn voeten. Meester is tevreden en kruipend gaan we terug naar mijn handdoek. Ik mag nog een laatste keer liggen. Met hoofd en tieten op de grond. Voor ik iets kan zeggen brengt Meester een grote klodder tijgerbalsem aan en smeert mijn gaatjes vol. Een plug achter en voor 'voor' een kralenketting. Dan geeft hij aan dat ik mag staan en inspecteert de tepelklemmen. Met een ruk zitten ze meteen super strak. Ik mag mijn kleren aantrekken en mijn spulletjes pakken. Het is tijd om naar huis te gaan.