· 

In de kinderschoenen...

Hoi subje,

 

Op plekken waar ik mij nog niet geheel bloot wil of durf te geven noem ik mezelf Neoconce. Ik ben een man van midden veertig, vrijgezel en zonder kinderen. Recentelijk begin ik te ontdekken dat ik sub-gevoelens koester. Ik mail je dit alles omdat ik je initiatief als 'koppelaar' van harte toejuich en hoop dat er iets moois uit voort mag komen...

 

Enige jaren geleden heb ik een wat oudere vrouw leren kennen. Ze is getrouwd en heeft kinderen. We spreken veel over onderwerpen als Vrijheid, kunst, familie en 'andere dimensies'. Inmiddels maken en exposeren we samen ook kunst. Mijn beroep is kunstenaar/vormgever.Ik durf haar al enige maanden echter niet te vertellen dat ik heimelijk seksuele gevoelens voor haar koester, omdat dit wel eens het einde van de vriendschap zou kunnen inluiden. Daar waar ik een half jaar geleden nog 'normale' seksuele fantasieën had, voel ik me steeds vaker opgewonden bij de gedachte haar ondergeschikte te zijn. Er is daarbij weinig nodig om mij 'in het gareel' te krijgen,  maar wat dat weinige precies moet zijn ben ik nog aan het onderzoeken.

 

Waar ik specifiek op AAN ga bij deze vrouw,  is dat ze op volkomen natuurlijke wijze stylisch boven me staat, en dit ook nog eens op humoristische wijze kan laten blijken, met een sprankeling in haar ogen waar ik van smelt. Dat gezegd hebbende:  God sta me bij als ze boos op me is... wat gelukkig niet vaak voorkomt en niet lang duurt.Het hele sub-zijn staat bij mij nog in de kinderschoenen. Ik sta open voor een nieuw contact dat er plezier in schept samen met mij deze gevoelswereld te verkennen, mede opdat de vriendschap met de dame hierboven niet in gevaar komt. Waar ik concreet naar op zoek ben is een geduldige vrouw die jong van geest is en die zich herkent in bovenstaand profiel. Het liefst bestaat er affiniteit met zingeving en/of spiritualiteit. Ik kan zowel ontvangen als verplaatsen, bepaal mijn eigen agenda en heb voornamelijk interesse in het opbouwen van een langdurige relatie. Ik kom zelf uit omgeving Eindhoven.  Als laatste wil ik nog vermelden dat ik niet AAN blijk te gaan op vernedering. 

 

Lieve groet,

 

Neoconce