· 

De eerste keer zegt alles...

Hallo subje,

 

Mijn eerste keer als sub kan ik mij nog zo goed herinneren. Na een lange zoektocht had ik eindelijk mijn Dom gevonden.Het idee van het hebben van een Dom alleen al was een hele ervaring en voelde prettig. Ik was al tijden op zoek naar iets wat in al mijn relaties ontbrak. De nadruk lag niet alleen bij het hebben van seks en klaarkomen. Er moest iets meer zijn. Ik behoor tot de categorie vrouwen die moeilijk tot niet klaarkomt, maar er wel van kan genieten. Iemand die in principe niet veel heeft met alleen een 'snelle wip'.

 

Het duurde even voor ik besefte wat ik wel wilde. Dat was in iedergeval meer spanning. Niet specifiek het hebben van seks op  bijvoorbeeld spannende plekken (hoewel dat zeker leuk kan zijn), maar iets totaal anders. Per toeval, of niet, zag ik ergens een artikel over BDSM. En zoals zo vaak...als je interesse is gewekt voor iets, komt het vaker op je pad. Zo ook in dit geval. Dan ga je een stapje verder met het bekijken van wat filmpjes. Bij sommigen daarvan moest ik wel slikken, maar het begon ook te kriebelen. Voor mezelf was het duidelijk dat ik een sub ben. Geen Domme en al helemaal geen switcher. Dus de volgende stap was het zoeken naar een Dom en dan maar hopen op. Via een vage sekssite met een vraag- en aanbodrubriek kwam ik een oproepje voor 'sub gezocht' tegen. Ik was zoooo zenuwachtig en heb er een week overgedaan om daadwerkelijk een mailtje te sturen. Nog dezelfde dag kreeg ik een reactie terug. 

 

We hebben de eerste periode gemaild en geappt.Daarna een paar keer afgesproken. Het voelde gelijk anders aan. Uiterlijk is minder belangrijk. Seks is ondergeschikt en het belangrijkste is vertrouwen. Honderd procent van elkaar op aan kunnen. In een vanille relate gaat het daar nog wel eens mis. Het is een andere manier van denken en ook weer niet. En dan is daar opeens het moment dat je het gaat uitvoeren. Stapje voor stapje. Mijn Dom legde bij alles uit wat hij deed. Dus wel op je knieeen zitten, met je neus naar de muur staan en het dragen van boeien al dan niet vast. De keer daarop gingen we ees stapje verder. Een spanking. Pas de derde afspraak maakte ik kennis met de zweep. Voor mij werkte deze kennismaking met...uitstekend. Ik heb nog steeds de smaak ervan te pakken. De ene keer heb ik meer tijd dan de andere keer. Het gevoel blijft. Mijn eerste Dom is er een paar jaar geleden mee gestopt door externe omstandigheden.Ik ben hem nog steeds dankbaar hoe hij mij heeft ingewijd in de wereld van BDSM. Inmiddels heb ik een nieuwe Dom. Anders, maar zeker intens en uitdagend. Ik moedig iedereen aan om een keer te duiken in deze wereld, maar pas op met wie je een relatie aangaat. De eerste keer is alleszeggend.

 

sub