· 

Ik blijf mezelf ontwikkelen...

Hoi subje,

 

Wij zijn een 30plus stel dat graag experimenteert. Was het eerst meer op het gebied van spannende avonturen als parachutespringen en dat soort dingen, tegenwoordig doen we ook op andere terreinen ons licht op. Op het vlak van seks hebben we allebei de nodige ervaring opgedaan.

 

Zo heeft mijn man trio´s gehad, heeft talloze erotische feestjes bezocht in het verleden en is in BDSM-relaties eerder de sub dan de Dom. Ook ik heb niet stil gezeten. Mijn man kan op veel vlakken zijn mannetje staan. Heeft een leidinggevende functie en laat zeker niet over zich heen lopen. Hij heeft het altijd heerlijk gevonden als ik de leiding  op mij nam. Of ik een echte Domme ben? ik denk het wel. Normaal zijn we erg aan elkaar gewaagd. Daar hou ik wel van. Maar hem laten sidderen. … Dat heb ik altijd heerlijk gevonden.

 

Een paar jaar geleden kwamen we op een erotische party in een BDSM-kamer terecht.  Daar kon je zien hoe een sub door een Dom werd gespankt. Ze was vastgebonden en hing met haar polsen aan een grote haak in de lucht. Ze stond op een schavot en je kon haar van alle kanten bekijken. Helemaal niet heel heftig, wel enorm spannend. Thuis waren we enorm onder de indruk hiervan en hebben er de dagen erna veel over gepraat. Hoe het zou zijn. Wie, wat en hoe. We waren het algauw eens dat ik de Domme en hij de sub zou zijn. Ik ben er veel over gaan lezen en deelde mijn bevindingen met mijn partner. Ook hij werd steeds enthousiaster. Vervolgens heb ik sekssites bezocht en (web)winkels met speetljes. Een walhalla.Uiteindelijk ben ik in contact gekomen met een Domme en ben daar in de leer gegaan. Ik heb  onder meer geleerd hoe een zweep voelt en hoe je ermee slaat. Waar je op moet letten en wat niet kan. Hoe je knoopt en ga maar door. Zo heb ik veel geleerd door het zelf te ervaren. We hebben inmiddels veel  (uit)geprobeerd en ben er achtergekomen dat er door Nederland heen cursussen worden gegeven op BDSM-gebied. Ik blijf mezelf ontwikkelen. 

 

We hebben van alles aangeschaft. Het is elke keer een feestje als er een pakje wordt bezorgd. Ik kan niet anders zeggen dat we het samen enorm naar onze zin hebben en  we er zelfs aan denken om een aparte speelkamer in te richten. Dan kunnen we alles laten liggen snel de switch maken naar Domme en sub. BDSM is niet meer weg te denken in ons leven. Het is een onderdeel van. Soms spelen we uren, soms zijn het kleine dingen en laat ik hem met bijvoorbeeld een plug in iets ophalen in de winkel. De andere keer zijn we dagen druk met andere zaken. Maar de behoefte blijft. BDSM heeft ons leven verrijkt en zoveel leuker gemaakt.

 

Een Domme



-